1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Estonya Vizesi

Estonya Vizesi Bordolu Çalışan Evrak Listesi

Estonya vizesi sahibi olmak için gerekli evraklar listesini sizler için listeliyoruz.
Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.
Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf olmalıdır.
Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Estonya vizesi başvuru formu.
Dilekçe; Şirketin antetli kağıdına yazılmalıdır.
Davetiye; Ziyaret edilecek şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş davetiye.
Şirket Evrakları; Faaliyet belgesi, sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri, banka hesap dökümü.
Kişisel Evraklar; SSK hizmet dökümü, son 3 aylık maaş bordosu, SSK işe giriş bildirgesi, seyahat detayları.
Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.
Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

Estonya Vizesi İşveren İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.
Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf olmalıdır.
Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Estonya vizesi başvuru formu.
Dilekçe; Şirketin antetli kağıdına Estonya Konsolosluğu’na hitaben yazılmalıdır.
Davetiye; Ziyaret edilecek şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş davetiye.
Şirket Evrakları; Faaliyet belgesi, sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri, banka hesap dökümü.
Kişisel Evraklar; SSK-Bagkur prim dökümü ve Borcu yoktur yazısı, seyahat detaylarını içeren şahsi dilekçe.
Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.
Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.

Estonya Vizesi Devlet Memuru İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.
Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf olmalıdır.
Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Estonya vizesi başvuru formu.
Dilekçe; Bağlı bulunulan kurumdan seyahat tarihlerinizi içeren izin dilekçesi.
Kişisel Evraklar; Tapu, ruhsat, banka hesap dökümü, son 3 aylık maaş bordrosu
—–* banka imza sirküleri, memuriyet belgesi, seyahat detaylarına sahip şahsi dilekçe.
Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.
Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, evlilik cüzdanı, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.

Estonya Vizesi Emekli İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.
Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf olmalıdır.
Davetiye; Akraba ziyareti için belediye onaylı davetiye
Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Estonya vizesi başvuru formu.
Kişisel Evraklar; Tapu, ruhsat, banka hesap dökümü, son 3 aylık maaş bordrosu
—–* banka imza sirküleri, memuriyet belgesi, seyahat detaylarına sahip şahsi dilekçe.
Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.
Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, evlilik cüzdanı, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği.

Estonya Vizesi Öğrenci İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.
Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf olmalıdır.
Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Estonya vizesi başvuru formu.
Kişisel Evraklar; Ailenin gelir beyanı, öğrenci belgesi, şahsi banka hesap dökümleri
—–* seyahat detaylarını içeren şahsi dilekçe, üniversite öncesi öğrenciler için kurum izin belgesi.
Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.
Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, muvafakatname, evlilik cüzdanı.

Estonya Vizesi Ev Hanımı İçin Evrak Listesi

Pasaport; En az 6 ay geçerliliğe sahip ve vize için boş sayfaları olması gerekir.
Fotoğraf; Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biometrik fotoğraf olmalıdır.
Başvuru Formu; Okunaklı yazılmış ve eksiksiz olmalıdır. Estonya vizesi başvuru formu.
Dilekçe; 1. Derece yakınları tarafından mali yönden destekleneceğine dair imzalı ve okunaklı dilekçe.
Seyahat Evrakları; Konaklama rezervasyonu, ulaşım rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası.
Ek Evraklar; Nüfus cüzdanı fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanı.

ÖN VİZE BAŞVURU FORMU






VİZE BAŞVURU DETAYLARI
Lütfen Aşağıdaki bilgileri eksiksiz doldurunuz.




İletişime Geç

Bize mesaj atmaktan çekinmeyin. Herhangi soru ve teknik konularda ulaşabilirsiniz.

0 (212) 243 26 35

info@rekorturizm.com


Neden Bizimle Çalışmalısınız ?

  • En iyi fiyat garantisi verme
  • Müşteri hizmetleri mevcuttur 7/24
  • Özel Seçilen Turlar ve Etkinlikler
  • Hızlı ve problemsiz vize işlemleri